Trustpilot
Vinduespudsning i Aarhus og omegn – Wake Clean

Vinduespudsning


Wake Clean tilbyder vinduespudsning på traditionel vis, som betyder at arbejdet udføres i hånden med en skraber og derefter aftørres med en klud. Vi lægger stor vægt på aftørring, så du er helt sikker på at, have ruder uden striber og vand på karmen. Det mener vi er godt håndværk.

Du vil altid møde den samme venlige vinduespudser hvilket resultere i at vi kan opbygge en god relation til alle vores kunder samt levere et yderst tilfredsstillende resultat HVER GANG!

Vi har skarpe priser kørende i øjeblikket og tilbyder fast aftale hver 4, 6, 8 eller 12 uge. Vælger du en fast aftale i stedet for en engangsydelse vil prisen naturligvis være billigere. 

Vi måler vores priser ud fra den service, flexibilitet og kvalitet som du som kunde hos os får. Hos Wake Clean får du en vinduespudser med konkurrencedygtige priser og en kvalitet som er i top. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti, som betyder at du ikke bliver opkrævet hvis vi ikke kan levere et tilfredstillende resultat. Vi garantere dig for at du ikke bliver skuffet hos os.

Ønskes et tilbud bedes du udfylde formularen nedenfor.


}